Når du overnatter hos os, kan du have fart på om dagen og ro på om aftenen. Hotellets omgivelser er rolige og idylliske, gå en tur i den smukke natur, eller nyd aftenen på terrassen efter en lang dag med mange oplevelser. Dem er der nemlig mange af på Lolland og Factory Lodge ligger lige i midten af det hele. Oplev Lollands mange ildsjæle, på museer, restauranter, i byerne, på landet. Du er også tæt på nogle af Lollands nok mest kendte perler, Knuthenborg, Lalandia osv. Der er selvfølgelig også smukke lokale cykelruter, der viser et smut forbi Lollands herregårde og godser.

Find mere information på www.visitlolland-falster.dk/

 

Knuthenborg Safaripark

AKTIVITET
Det startede med en lille flok savannedyr for mange år siden. I dag er Knuthenborg Safaripark Nordeuropas største safaripark med mere end 1200 vilde dyr. Et enormt naturområde på godt 500 ha, hvor man frit kan køre, vandre eller cykle blandt historiske bygninger, sjældne træer og planter og komme helt tæt på alverdens eksotiske dyr. Tag på intens safari eller slip energien løs på Danmarks største natur-/vandlegeplads i godsets gamle frugthave.

Læs mere om Knuthenborg

 

Lalandia Badeland

AKTIVITET
Få sus i maven i de sjove vandrutsjebaner, leg jer igennem alle de herlige vandaktiviteter eller betragt blot badelivets gang ved bølgekanten. Mulighederne er uendelige for både store og små. Efter en dejlig dag i Aquadome kan I gå på opdagelse i de hyggelige arkader. Bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker og masser af aktiviteter såsom Monky Tonky Land, minigolf, skibakke, skøjtebane, bowlingbaner og sportshal.

Læs mere om Lalandia

 

Middelaldercentret

AKTIVITET
Besøg vores smukke by, købstaden Sundkøbing - en stemningsfuld middelalderby med et myldrende liv af handelsfolk, dygtige håndværkere, soldater, velhavende borgere og husdyr anno 1405. Oplev en rigtig ridderturnering og se verdens største og mest fascinerende kastemaskine i aktion. Her er aktiviteter og oplevelser nok til en hel dag med familien, her leger du dig ind i den rigtige middelalder.

Læs mere om Middelaldercentret

 

Fuglsang Kunstmuseum

KUNST
Fuglsang Kunstmuseum på Fuglsang Gods er ét af de få bredt dækkende kunstmuseer i Region Sjælland. Museet er tegnet af den anerkendte engelske arkitekt Tony Fretton og det markante bygningsværk skaber enestående rammer for den meget fine samling af dansk kunst fra perioden ca. 1780 - 1960 malerier, skulpturer og kunstværker på papir.

Læs mere om Fuglsang Kunstmuseum

 

Guldborgsund ZOO

AKTIVITET
Den store og naturskønne have på ca. 5 hektar, kan fremvise mere end 90 forskellige dyrearter og i tusindvis af planter, blomster og buske. Oplev f.eks. de sjove pingviner og deres livlige leg under vandet. Eller hvad med at lade børnene klappe geder og ponyer i det store børnezoo? I regnskoven kan du gå på junglesafari blandt aber, næsehornsfugle, varaner og eksotiske fugle. Eller kom helt tæt på Luna, den imponerende sibiriske tiger.

Læs mere om Guldborgsund ZOO

 

Frederiksdal Vineri

AKTIVITET
Slå vejen forbi Frederiksdal Gods og se den unikke produktion, oplev stemningen, smag vinene og køb vores forskellige kvalitetsvine.
På Frederiksdal Gods producerer vi kirsebærvin, som du aldrig har smagt det før. Som de første i verden fremstiller vi kirsebærvin efter samme principper, som er brugt i århundredes vinproduktion. Vi blander de gamle traditioner, nyfortolker og giver nyt liv til det traditionsrige Stevnskirsebær.
Vinene fra Frederiksdal har deres egen profil og kan nydes sammen med fx vildt, and, pateer, charcuteri, oste, mørk chokolade, nødder, friske eller råsyltede bær – træd ind i en ny og forunderlige verden af kvalitetsvine fra Frederiksdal.

læs mere på www.frederiksdal.com

 

Femern belt infocenter

AKTIVITET/ERHVERV
Besøg infocentret og få mere information om verdens største sænketunnel. Her har du mulighed for at komme i direkte dialog med vores medarbejdere, få svar på spørgsmål, få nye informationer og afprøve aktiviteter.

Læs mere om Femern Belt Infocenter

 

Dodekalitten

AKTIVITET

På en lollandsk mark med udsigt til Smålandshavet skaber vi et syngende monument, som skal give alle, lokale som tilrejsende, en oplevelse af storhed, nærhed og skønhed, folkevandring og bofasthed, stolthed og ydmyghed, fortid, nutid og ikke mindst fremtid, den kommende tid.

Dodekalitten  er 12 stenstøtter, hver 7-8m høje, hvor de øverste 2m er udhugget som hoveder, der alle vender mod centrum af en cirkel med 30m indvendig diameter. Stenstøtterne rejses uden synlige fundamenter, og de synger! Den absolut bedste oplevelse af Dodekalitten fås ved at parkere i Kragenæs og gå til Dodekalitten ad Glentehøjstien fra havnen.

læs mere på www.visitlolland-falster.dk

 

 

Kirkehøjens limousine med gårdbutik

LOKALE SMAGSOPLEVELSER

Besøgsgård og Gårdbutik Kirkehøjens Limousine, Stubbekøbing, Falster. Gårdbutik med 1. klasses kvalitetskød fra egen produktion af Limousinekvæg, frilandsgrise, lam, ungarske uldsvin, frilandskyllinger, juleænder og gæs, samt årstidens vildt. Stort udvalg af pålæg og grill- og pandepølser. Vi er godkendt til Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse konceptet. 

Læs mere om Kirkehøjens Limousine

 

Lolle Frugt – frugt og grønt, most – gårdbutik

LOKALE SMAGSOPLEVELSER
Fra gårdbutikken i Gl. Killerup nord for Sakskøbing sælges årstidens frugt og grøntsager i førsteklasses kvalitet. De fleste produkter er af egen avl fra omkringliggende marker og frugtplantage. Lolle Frugt sætter en ære i at levere frisk frugt og grønt der er dyrket med omtanke og med størst mulig hensyntagen til miljøet.

Læs mere om Lolle Frugt

 

Dalbakkegård- kyllinger, gårdbutik

LOKALE SMAGSOPLEVELSER
På Dalbakkegård er de kendt for deres fantastiske frilandskyllinger. Kyllingerne får lov at vokse sig store og stærke i hele 100 dage (en konventionel kylling bruger kun 35 dage på at nå samme vægt), bliver fodret med økologisk foder og har adgang til store åbne arealer og frisk luft. I gårdbutikken har de også mange andre lækre varer.

Læs mere om Dalbakkegård

 

Krenkerup Bryggeri – lokale øl

LOKALE SMAGSOPLEVELSER
Hver fredag kan alle fra nær og fjern tage et hyggeligt stop på Krenkerup Bryggeri - og få serveret friskbrygget fadøl. Traktørstedet ligger i samme bygning som bryggeriet, og gennem vinduerne har du fuldt udsyn til brygkernen. Det betyder, at du er tæt på og ofte kan se brygmesteren i aktion. På traktørstedet er der få men nøje udvalgte retter.

Læs mere om Krenkerup

spacer

spacer

Kontaktoplysninger

  • Factory Lodge & Visual Climate Center
  • Fabriksvej 2, 4960 Holeby

    En del af CIC Hospitality

  • Telefon: 40 19 07 85
  • Email: info@factorylodge.com
  •  
  • 2024 © Factory Lodge & Visual Climate Center.
    Alle rettigheder forbeholdes.

Sociale links