Visual Climate Center

Kort beskrevet er Science On a Sphere en dynamisk animeret globe, der ved hjælp af avanceret teknik kan visualisere billeder af atmosfæren, oceanerne og kontinenter, månen og solsystemet. Ved hjælp af teknologien bliver jordklodens mange små og store forandringer formidlet på en tankevækkende, interessant og let forståelig måde.  

Datasættene til Science On a Sphere leveres blandt andet af NASA, som er en af de mest genkendelige organisationer for de fleste besøgende. Datasættene bliver jævnligt opdateret. De mange datasæt ved Science on a Sphere spænder fra vandstandsniveau og CO2 udslip, over transportruter og dyrkning af afgrøder til Facebook interaktioner. 

Science On a Sphere holder åbent mod bestilling. “Viden om klimaændringer kan være vanskelig at formidle. Selve substansen kan være lidt abstrakt at forholde sig til, så derfor er noget af det vigtigste - visualiseringen”


- Jesper Theilgaard, Dansk Meteorolog

 

  

 

Liveprogrammer og simuleringer

Få et indblik i jordens ændring fra 19.000 f.kr. til 10.000 e.kr. Fra Weichsel istiden toppede til nutiden og ud i en simulering af fremtidens nedsmeltning af is, vandstigning osv. Eller se hvordan afsmeltning af havis på polerne vil udvikle sig frem til år 2100.

Science on a Sphere kan vise liveprogrammer og simuleringer af alverdens scenarier.

 

Lær om alt fra mælkevejen til havbundens alder

Ved hjælp af Science on a Sphere bliver data levende og forståeligt. Der findes ikke bare oplysninger om klimaforandringer. Du kan også følge med i hvor mange der interagerer på facebook, hvor der bruges mest strøm eller hvordan månen ser ud. Der findes over 1.200 datasæt, som alle viser særlige vinkler og interessepunkter af vores jordklode.

spacer

spacer

HVEM KAN BRUGE GLOBEN?

Science on a Sphere er for alle!

Skoleklasser bruger den som supplement til undervisningen, forskere bruger den til at formidle data for besøgende, foreninger og virksomheder bruger den til at blive klogere på jordklodens udvikling, grupper i alle aldre bruger den til at blive klogere på en spændende og indlevende måde. 

Science on a Sphere kan bruges som et værktøj til at understøtte klima- og miljøundervisning på alle klasseniveauer. Den kan bruges til visuel formidling af national og international klimaforskning - fortid, nutid og fremtid. Men den kan også bruges af privatpersoner. Science on a Sphere kan visualisere kloden på en måde, som er interessant for både børn og voksne.

Ved booking er det muligt at oplyse om særlige fokusområder eller interesser, som kan være særligt relevant for den enkelte præsentation. 

Pris for en time, inkl. moms:

2.500,-
 

Book globen

spacer

spacer

"Tusind tak for en kompetent, spændende, interessant og smuk rejse ud i universet. Og ikke mindst at blive opdateret med de nyeste facts. Globen er fantastisk. God oplevelse som helt sikkert bliver gentaget. Tak. :-)"

- Susanne Christensen via Facebook

 

"Vi har lige været til præsentation med jordskælv som tema. Det var super spændende. Kompetent gennemgang og så er globen bare et stemningsfuldt og imponerende formidlingsværktøj. Børnene var opslugte, og det var vi også"

- Henrik Madsen via Facebook

spacer

spacer

Hør mere og book her

 

+45 40 19 07 85
info@factorylodge.com

spacer

spacer

Kontaktoplysninger

  • Factory Lodge & Visual Climate Center
  • Fabriksvej 2, 4960 Holeby

    En del af CIC Hospitality

  • Telefon: 40 19 07 85
  • Email: info@factorylodge.com
  •  
  • 2023 © Factory Lodge & Visual Climate Center.
    Alle rettigheder forbeholdes.

Sociale links